Per fer-te soci cal fer tres passos:

1- Omplir la “Fitxa de soci” seguint els següents passos:

a- Descarregar el document Fitxa_de_soci a l’ordinador i guardar-lo amb el nom i cognoms del nou soci o sòcia com a nom del document.
b- Omplir la informació pertinent i guardar els canvis.
c- Enviar el document com a fitxer adjunt per correu electrònic a: avelsgriells@gmail.com
d- És recomanable actualitzar la darrera versió d’Acrobat Reader.
e- Podeu consultar els Estatuts registrats a la Generalitat, en català, en castellà Estatutos  o en francès Statuts inscrits al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.
 
2-
Abonar 10€ com a quota d’alta a l’Associació. Aquest pagament s’efectua un sol cop a la vida ja que és una quota d’ingrés i no hi ha cap altra quota de cap tipus.

Per abonar la quota d’alta, podeu fer el pagament en línia o bé a través de les oficines de La Caixa, al número de compte: ES27 2100 0903 2802 0020 6965 , indicant el vostre nom i cognoms per poder-vos identificar com a soci o sòcia.

3- Enviar per correu postal la fitxa de soci amb firma original i justificant del pagament a:

Associació Veïnal “Els Griells”C. Orquídea, 9, baixos. Els Griells.
17258 L’Estartit (Girona)
O bé dipositar-la a la bústia ubicada a la Seu social de l’Associació (mateixa direcció) o lliurar-la en mà a qualsevol membre de la Junta Directiva.
Recordeu que només podrem aprovar la vostra sol·licitud i anotar-vos al Registre de Socis quan tinguem la sol·licitud original.Recordeu que el soci ho és a títol individual. A fi de tenir major representativitat seria desitjable que us associeu quants més membres de la família millor en la mesura de les possibilitats.
Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: avelsgriells@gmail.com