El passat 14 de Novembre de 2015 una quarantena de socis i sòcies fundadors vam constituir l’Associació veïnal “Els Griells”. En aquest acte es va formalitzar l’Acta Fundacional.
Es tracta d’una associació sense ànim de lucre. Els socis i sòcies ho són a títol individual i poden ser-ho tant els veïns de Els Griells com les persones que visiten l’indret i se senten identificades amb l’Associació.
L’Associació es regeix per uns Estatuts que defineixen els seus objectius, drets i obligacions dels associats, òrgans i càrrecs i, en general, tot el que afecta el seu funcionament i requisits legals. Els associats accepten i s’adhereixen al contingut dels Estatus.
La voluntat de l’Associació és treballar perquè aquells i aquelles que residim, estiuegem o visitem Els Griells tinguem un entorn cuidat i de qualitat d’acord amb l’entorn privilegiat en què estem situats. Volem una urbanització atractiva i de qualitat on viure, estiuejar o visitar i on els drets dels veïns i veïnes siguin respectats. Apostem i creiem en la participació ciutadana. Volem millorar la urbanització en tots els seus aspectes per posar-la a primer nivell, que és on li pertoca pel seu entorn privilegiat, davant les Illes Medes i enmig del Parc Natural del Montgrí-Illes Medes-Baix Ter.
Podeu contactar amb nosaltres a avelsgriells@gmail.com