L’Associació manté converses amb el Parc natural i el Club Nàutic

El dijous dia 26, la presidència col·legiada de l’Associació es va reunir primer amb el director del Parc Natural, el Sr. Marc Marí i després amb el director del Club Nàutic, el Sr. Eugeni Figa. Les dues reunions van ser molt cordials i, entre moltes altres coses, es va tractar el tema de la sorra dipositada a la platja dels Griells en les últimes setmanes. Ambdós interlocutors de les dues entitats creuen en la hipòtesi que la matèria negra trobada a la platja dels Griells són argiles. De totes maneres, resten pendents dels resultats d’unes analítiques fetes en mostres de la mateixa, que es faran públiques el dimarts. Des de l’Associació posarem a disposició els resultats a la web per tal d’informar els i les sòcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s