L’Associació participa a la Fira d’Entitats de l’Estartit CAT | ESP | FRA | ENG

CAT: L’Associació participa a la Fira d’Entitats de l’Estartit

El passat diumenge, diada de Sant Jordi, vam ser presents a la Fira d’Entitats de l’Estartit. A més de donar publicitat de la nostra Associació, vam organitzar un taller de papiroflèxia i un de dibuix  adreçats a la mainada. Van tenir molta acceptació i vam obsequiar els i les participants amb petits regals que ens havien donat diferents entitats col·laboradores.
L’Associació ja forma part del teixit social de l’Estartit!
Fira StJordi 2017-1.jpeg

ESP: La Asociación participa en la Feria de Entidades de L’Estartit

El pasado domingo, día de Sant Jordi, estuvimos presentes en la Feria de Entidades de L’Estartit. Además de dar publicidad de nuestra Asociación, organizamos un taller de papiroflexia y uno de dibujo dirigidos a los niños y niñas. Tuvieron mucha aceptación y obsequiamos con pequeños regalos que nos habían dado varias entidades colaboradoras.
La Asociación ya forma parte del tejido social del Estartit!
Fira StJordi 2017-1.jpeg

FRA: L’Association participe à la foire des entités de L’Estartit

Dimanche dernier, le jour de Sant Jordi, nous avons été présents à la foire des entités de L’Estartit. En plus de faire connaître notre association, nous avons mis en place un atelier d’art du pliage de papier et de dessin destiné aux enfants. Il avait eu grande acceptation et nous avons donné des petits cadeaux qui avaient été donnés par des colaborateurs.
L’Association nous sommes déjà partie du réseau social de l’Estartit.
Fira StJordi 2017-1.jpeg

ENG: The Association participates at the L’Estartit Entities Fair

Last Sunday, Sant Jordi’s day, we were present at the Entities Fair of L’Estartit. Besides to promote our association, we set up a workshop for origami and drawing for children. They had many acceptance and we gave small gifts that had given us several collaborating entities.
The Association is already part of the social net of Estartit.
Fira StJordi 2017-1.jpeg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s