L’Associació participa de la Fira d’Entitats de l’Estartit

CAT
El passat 13 de desembre, Santa Llúcia, es va celebrar la festa de L’Estartit. Dins el programa d’actes hi va haver la mostra d’entitats a la plaça de l’església. L’associació hi vam ser presents i vam organitzar un taller de papiroflèxia i de dibuix de nadales. Tot i el fred els nens i nenes van  aprofitar l’avinentesa per gaudir-ne.
ESP
El pasado 13 de diciembre, Santa Llúcia, se celebró la fiesta de L’Estartit. Dentro del programa de las fiestas figuraba la feria de entidades en la plaza de la iglesia. La asociación estuvimos presentes y organizamos un taller de papiroflexia y de dibujo de felicitaciones de Navidad. Aunque hacía frío los niños y niñas aprovecharon la ocasión para disfrutar de esta actividad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s