L’Associació Veïnal Els Griells ja està inscrita a la Generalitat

El dia 11 de Desembre de 2015 la Directora dels Serveis Territorials de Justícia, Na Isabel Ruíz i Margalef, va resoldre inscriure la nostra Associació a la Secció 1ª del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya. Per tant, l’Associació Veïnal “Els Griells” està degudament inscrita i reconeguda com a tal i compleix tots els requisits legals i normatius d’acord als fonaments de dret que la mateixa resolució esmenta.

Resolucio Generalitat inscripcio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s