12/08: convocatòria de la primera Assemblea general

La Junta Directiva de l’Associació hem fixat la data per la primera Assemblea General Ordinària: serà el dia 12 d’agost. El lloc i l’hora es comunicaran més endavant. Es comunica amb molta antelació per facilitar el fer-la compatible amb les reunions de comunitats que normalment es fan a l’agost. El lloc no està fixat perquè hi ha una gran incertesa en l’expectativa de nombre d’associats que serem per la referida data.

L’Associació s’ha creat perquè sigui l’eina que necessitem Els Griells per defensar els interessos dels associats. Estem convençuts que així ho entendran també els propietaris, estiuejants i visitants que ens estimem Els Griells i que, per tant, serem molts els que voldrem ser partíceps de l’Associació.
Treballem amb la idea de ser 1.000 associats a mitjans d’agost, concients que és una xifra que pot semblar aleatòria i difícil, però creiem que és possible. Serem finalment els “Griellencs” qui decidirem si volem o no volem una associació sòlida.  És una quantitat important però necessària per acreditar una plena representativitat.
Recordar a tots els associats i persones que s’ho estan pensant que l’actual Junta Directiva sóm una Junta Constituent amb un mandat que acaba el dia de l’assemblea. El 12 d’agost la Junta que es constitueixi rebrà el mandat de l’assemblea per un període de 2 anys tal com indiquen els Estatuts.
Aprofitem per fer una crida a formar part d’aquest projecte. Si ja sou associats, us demanem que sigueu transmissors, que feu el “boca – orella”, que col·laboreu a augmentar el nombre de socis entre la vostra família i griellencs del vostre entorn. Sabem i hem d’explicar que l’associació som i és de tots els associats.
La Junta Directiva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s