Presentació de l’Associació a l’Alcalde de Torroella

Continuant les reunions que aquesta Associació ha sol·licitat a totes les administracions que actuen als Griells, el passat dissabte dia 11 de juny es concertà la trobada amb l’Alcalde de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, el Sr. Jordi Cordon, a qui cal agrair la ràpida predisposició i les quasi 2 hores que ens va dedicar.

El contingut va ser bàsicament la presentació de l’Associació, la seva curta però intensa història i que aquesta entitat no té lligams amb cap partit polític. Que els seus objectius principals són la millora dels Griells i els interessos dels seus associats i associades.

S’establí un diàleg molt interessant i fluid que esperem que segueixi i es concreti molt més després de l’assemblea del 12 d’agost. En aquest sentit,vam proposar, igualment com ho vam fer a l’EMD, d’establir un grup de treball a tres bandes: Ajuntament, EMD i Associació per tal d’abordar les problemàtiques dels Griells en què els dos organismes municipals hi tenen competències.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s