La platja de davant del càmping El Molino serà apta per a gossos

La platja per a gossos de l’Estartit tindrà 600 m2 i no hi haurà límit horari, aquest és el titular del Diari de Girona on s’explica l’acord al qual es va arribar aquest dimarts i que permetrà que la zona de davant del càmpig El Molino sigui una platja apta per a gossos. 600 metres quadrats per donar cabuda a un bon nombre de gossos, amb lliure accés horari. 

Expliquen que la zona destinada als gossos es separarà de la dels banyistes a través d’estaques unides per cordes i que l’Ajuntament instal·larà senyalització informativa sobre l’ús d’aquest espai. Lligar els gossos, mantenir-los dins la zona habilitada per a ells i recollir-ne les deposicions són algunes d’aquestes normes que si no es compleixen el consistori sancionarà d’acord amb l’ordenança municipal.

Des de l’Associació es va entrar una instància per tal que es tingués en compte que en plena temporada turística, aquesta zona dels Griells acull uns 5.000 banyistes i que, si les previsions dels experts es compleixen i la quantitat de sorra minva, pot ser difícil delimitar encara més l’espai per als banyistes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s