Com procedirà el funcionament de l’Assemblea General?

Com que som una associació de nova creació, creiem pertinent explicar el funcionament de la primera assemblea general ordinària que celebrarem el divendres 12 d’agost de 2016, a les 18 hores a la Sala polivalent de l’Estartit. Pavelló el Portitxol. C/ Guillem de Montgrí s/n

ARRIBADA I ACREDITACIONS

Cal arribar amb antelació. Des de les 17h es podran fer les acreditacions dels socis i sòcies. L’Assemblea és oberta a tothom, però com és procedent en totes les associacions, només els socis i sòcies tenen veu i vot. S’ha de portar el document nacional d’identitat per tal d’identificar-se com a soci.

EN CAS DE NO PODER ASSISTIR A L’ASSEMBLEA

Els socis i sòcies que no puguin assistir a l’assemblea general, podran delegar el seu vot a un altre soci/sòcia. Per fer-ho caldrà un escrit on consti: – El nom, DNI, nº de soci i firma dels dos socis: el que delega el vot i el que pren la representació.

ORDRE DEL DIA

  1. Balanç de les altes de socis i sòcies.
  2. Estat de comptes.
  3. Consultes als associats:
    1. Si l’Ajuntament pren la iniciativa per fer una reforma integral als Griells, creu que l’associació li ha de donar suport?
    2. Altres, a petició dels associats.
  4. Cessament de la Junta Directiva segons marquen els Estatuts.
  5. Elecció de la nova Junta Directiva per als propers 2 anys.
  6. Precs i preguntes.

Si els associats tenen altres temes sobre els que l’opinió pot estar dividida i pensen que s’haurien de consultar a l’assemblea, ens els haurien de fer arribar quan més aviat millor, perquè l’ordre del dia de l’assemblea es tanca 15 dies abans de la seva celebració, tal com fixen els estatuts.

NOTA: Necessitarem socis voluntaris/voluntàries per tal que l’organització sigui un èxit. Si voleu col·laborar us ho agrairem. Podeu contactar-nos a: avelsgriells@gmail.org

Junta Directiva A.V. “Els Griells”

2 thoughts on “Com procedirà el funcionament de l’Assemblea General?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s