Hem superat els 200 socis i sòcies

Aquesta setmana hem aconseguit arribar a 200 associats i associades. L’Associació està creixent en nombre però som molt lluny de la representativitat que ens agradaria tenir. Quantes més persones representi l’Associació, més legitimitat tindrà per demanar les millores per als Griells que tan necessàries són. Per aquest motiu, demanem a totes les persones que voleu que es comenci a treballar per millorar els Griells, que ens ajudeu aconseguint que, com a mínim, una persona del vostre entorn s’associï. Amb la col.laboració de tots i totes ho aconseguirem. Gràcies.

Esta semana hemos conseguido llegar a los 200 asociados. La Asociación está creciendo en número, pero estamos lejos de conseguir la representatividad que nos gustaría tener. A mayor número de personas representadas, mayor legitimidad para reclamar las mejoras tan necesarias para Els Griells. Por este motivo os pedimos colaboración. Todas las personas interesadas en que mejoremos Els Griells, ¿podríais conseguir que como mínimo una persona de vuestro entorno se asocíe? Entre todos lo conseguiremos. Gracias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s