Per uns Griells més accessibles per a tothom

Aquesta setmana l’Associació ha entrat una instància a l’EMD per tal que suprimeixi les barreres arquitectòniques del carrer Camèlia dels Griells per facilitar l’accés d’una família associada al portal de casa seva. Seria una bona notícia per a tothom que se solucionés aquest cas particular i animem a l’EMD, l’ajuntament, a Costes de la Generalitat i a Costes de l’estat espanyol que facin un replantejament per fer la platja dels Griells accessible tant a les persones discapacitades com a les famílies amb cotxets i altres similars.

One thought on “Per uns Griells més accessibles per a tothom

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s