L’Avinguda de les flors torna a ser de sentit únic de circulació

Tal i com ens va anunciar l’EMD en la reunió mantinguda el passat 30 d’abril, l’entrada a Els Griells per l’Avinguda de les flors torna a ser de sentit únic d’entrada.

Aquest canvi pot suposar una certa incomoditat pel fet que ara només hi ha una sola sortida, l’accés que passa per davant el camping “El Molino”.  Però per altra banda se soluciona un greu problema de seguretat per als vianants que no tenien un espai en aquest vial que porta al mirador del Ter Vell  i que és reserva natural.  Ara les famílies amb fills i filles petites, les persones grans i tothom en general  podrem gaudir segurs d’aquest bell espai. Entenem doncs que és una millora per als veïns i visitants del Els Griells.

Des de l’associació insistirem per aconseguir que per l’accés de El Molino també se solucioni el molt greu problema de seguretat per als vianants que no tenen altre remei que compartir l’espai amb els vehicles, inclosos camions, vehicles de distribució, bicicletes que no tenen un espai propi, etc…    És realment un espai molt perillós, doncs s’hi afegeix que els moments de més trànsit de vehicles coincideix amb el de més trànsit de persones en especial perquè des del càmping van famílies a la platja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s