Hem assolit els 300 associats

Ja som més de 300 socis i sòcies!  300 és una xifra important que consolida plenament els objectius inicials de l’Associació. Esperem ser entre tots l’eina que ens ajudi a aconseguir la millora dels Griells en tots els seus àmbits: seguretat, platja, infraestructures, serveis i en general, la defensa dels interessos dels associats. Us convidem a divulgar l’associació i a col·laborar en la captació de socis. Propera estació:  400 socis.

Ya somos más de 300 socios y socias! 300 es una cifra importante que consolida plenamente los objetivos iniciales de la Asociación. Esperamos ser entre todos la herramienta que nos ayude a conseguir la mejora de los Griells en todos sus ámbitos: seguridad, playa, infraestructuras, servicios y en general, la defensa de los intereses de los asociados. Os invitamos a divulgar la asociación y colaborar en la captación de socios. Próxima estación: 400 socios.

Nous avons maintenant plus de 300 membres! 300 est un cible important qui consolide pleinement les objectifs initiaux de l’Association. Nous souhaitons aider à atteindre des Griells améliorées dans tous les domaines: la sécurité, la plage, les infrastructures, les services et généralement défendre les intérêts des membres. Nous vous invitons à diffuser l’association et de collaborer pour attirer des partenaires. Prochain arrêt: 400 membres.

One thought on “Hem assolit els 300 associats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s