Junta de veïns del 23 de novembre de 2016 CAT | ESP

CAT

El passat dimecres 23 de Novembre es va celebrar la Junta de Veïns de l’E.M.D de L’Estartit. Recordem que la Junta de Veïns de l’Entitat Municipal Descentralitzada té una certa equivalència amb el ple d’un ajuntament.

Com a Associació de Veïns hi vam assistir i seguidament detallem els aspectes relacionats amb Els Griells que s’hi van tractar.

  • Es reformarà l’estació de bombeig d’aigües residuals que hi ha al final del carrer Camèlia. Les bombes ja es van canviar, i ara es refarà la caseta. Aquesta obra va a càrrec del Consorci de la Costa Brava.
  • Es farà un estudi per tal de solucionar el problema de l’estacionament.
  • Es realitzarà una reunió amb la Diputació per tal que aquesta assumeixi la titularitat de l’accés principal a Els Griells. Es tracta de l’accés per davant del Molino, també conegut com carrer de la caminassa. L’objectiu és que una vegada sigui titularitat de la Diputació, aquesta l’adeqüi al tràfic i perillositat que suporta aquest accés.
  • Pel que fa als pressupostos de l’E.M.D. pel 2017 no s’ha destinat cap partida específica a Els Griells. Hem d’entendre que gaudirem de la part que correspon de les partides genèriques.

A més de la Junta de Veïns de l’EMD, també informem que el passat dijous dia 1 de desembre es va celebrar el Ple a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. No hi havia a l’Ordre del Dia cap punt que tingui efecte específic a Els Griells.

ESP

El pasado miércoles 23 de noviembre se celebró la Junta de Veïns de la E.M.D. Recordamos que la Junta de Veïns de una Entitat Municipal Descentralitzada es en cierto modo equivalente al pleno de un ayuntamiento.

Como asociación de vecinos asistimos y seguidamente detallamos los aspectos relacionados con Els Griells que se trataron.

  • Se reformará la estación de bombeo de aguas residuales situada al final de la calle Camelia. Las bombas ya se cambiaron, y próximamante se reformará la caseta. De esta obra se ocupa el Consorci de la Costa Brava.
  • Se hará un estudio para solucionar el problema de aparcamiento.
  • Se celebrará una reunión con la Diputación a fin de que ésta asuma la titularidad del acceso principal a Els Griells. Se trata del acceso que pasa por delante del camping El Molino, también conocido como calle de la caminasa. El objetivo es que una vez sea de titularidad de la Diputación, ésta lo acondicione acorde al tráfico y peligrosidad que soporta este acceso.
  • En lo que se refiere a los presupuestos de la E.M.D. para 2017, no se mencionó ninguna partida específica destinada a Els Griells. Debemos suponer que se asignará la parte que corresponda de las partidas genéricas.

Además de la Junta de Veïns de la EMD, también informamos que el pasado jueves 1 de diciembre se celebró el Pleno del Ayuntamiento de Torroella de Montgrí. No había en el Orden del Dia ningún punto que afecte directamente a “Els Griells”.

One thought on “Junta de veïns del 23 de novembre de 2016 CAT | ESP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s