Per Sant Jordi 2018, trobareu l’Associació a la Plaça de l’Església CAT | ESP | FRA |ENG

CAT: SANT JORDI EL DIUMENGE 22 A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA.

El proper diumenge 22 d’abril l’associació estarem presents a la fira d’entitats que s’organitza a la plaça de l’església en motiu de la la vigília de Sant Jordi. Farem activitats per la mainada. Si algú està interessat a col·laborar serà benvingut.

ESP: SANT JORDI EL DOMINGO 22 EN LA PLAZA DE LA IGLESIA.

El próximo domingo 22 de abril la asociación estaremos presentes en la feria de entidades que se organiza en la plaza de la iglesia con motivo de la la víspera de Sant Jordi. Haremos actividades para niños. Si alguien está interesado en colaborar será bienvenido.

FRA: SANT JORDI DIMANCHE 22 À LA  PLACE DE L’EGLISE.

Le dimanche 22 avril prochain, l’association sera présente à la foire des entités qu’on a organisée à la place de l’église à l’occasion de la veille de Sant Jordi. Nous ferons des activités pour les enfants. Si quelqu’un est intéressé à collaborer, vous serez le bienvenu.

ENG: SANT JORDI ON SUNDAY 22 IN THE CHURCH SQUARE.

Next Sunday April 22 the association will be present at the fair of organizations that is organized in the square of the church on the occasion of the eve of Sant Jordi. We will do activities for children. If someone is interested in collaborating, they will be welcome.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s