Resum de la Junta de veïns del dia 21 de març de 2018. CAT | ESP

CAT: Junta de veïns 21/03/18

La reunió del dimecres 21/03/2018 va  començar a les 20:10 i va tenir una durada d’una hora aproximadament. Es va parlar de temes generals com:

L’EMD s’ha adherit amb la diputació de Girona per tenir el seu  programa de gestió ambiental per tal de suprimir el paper, esperen que a partir del  juny tot funcioni on-line i millor.

S’ha demanat a l’Institut geològic que actualitzi el projecte del C. Illes i zona de murs ja que el que es té en aquest moment és del 2012 i les zones de perillositat poden haver o no variat però cal tenir-lo al dia. Tindrà un cost de 3300€. Per part de l’oposició es pregunta si es farà alguna actuació a la zona de Torra Moratxa i la resposta és que no s’hi fan actuacions, cal que siguin els veïns se’n facin càrrec perquè és una zona no urbana.

S’ha fet reunions amb les entitats per tal que puguin demanar les subvencions i s’informa que ha sigut un èxit.

Es comuniquen les festes locals pel 2019 (26-juliol, Sta. Anna i 13-desembre Sta. Llúcia)

S’informa que el 18/4/18 es farà una presentació de la façana  marítima a càrrec de l’arquitecte municipal i el dtx d’Anna Sabrià que és qui també ha fet altres pobles com St. Feliu i Begur.

S’han fet obres de millora a l’oficina de turisme i es felicita del premi rebut a Berlin de sostenibilitat i pel tema de la desurbanització de la Platera.

Per St. Joan tindrem el concert de Txarango i per evitar problemes s’ubicarà a la platja. Amb més mesures de seguretat i neteja per l’endemà, també s’habilitarà més parking.

Es pregunta si la platja estarà en condicions per setmana Santa i tot i que les feines s’han endarrerit, la major part podrà estar disponible.

Temes relacionats amb Els Griells

S’informa d’un pla d’asfaltatge pel 2018 de diferents carrers del poble entre ells destacar que es gastaran 1000€ en el C/Gerani.

S’informa que es va fer un reunió amb els presidents de comunitats de la UA8E, l’arquitecte municipal i membres de EMD per parlar de la situació i buscar una solució.

ESP: Junta de veïns 21/03/18

La reunión del miércoles 21/03/2018 comenzó a las 20:10 y tuvo una duración de una hora aproximadamente. Se habló de temas generales como:

La EMD se ha adherido a la diputación de Girona para tener su programa de gestión ambiental para suprimir el papel. Esperan que a partir de junio todo funcione en on line línea y que suponga una mejora.

Se ha pedido al Instituto geológico que actualice el proyecto del C / Illes y zona de muros ya que lo que se tiene en este momento es del 2012 y las zonas de peligrosidad pueden haber o no variado pero hay que tenerlo al día. Tendrá un coste de 3300 €. Por parte de la oposición se pregunta si se hará alguna actuación en la zona de Torra Moratxa y la respuesta es que no se van a hacer actuacions. Deberán ser los vecinos quienes se hagan cargo porque es una zona no urbana.

Se han hecho reuniones con las entidades para que puedan pedir subvenciones y se informa que ha sido un éxito.

Se comunican las fiestas locales para 2019 (26-julio, Sta. Ana y 13-Diciembre Sta. Lucía)

Se informa que el 18/04/18 se hará una presentación de la fachada marítima a cargo del arquitecto municipal y el despacho de Anna Sabrià que es quien también ha hecho otros pueblos como St. Feliu y Begur.

Se han hecho obras de mejora en la oficina de turismo y se felicita por el premio recibido en Berlín de sostenibilidad y por la desurbanización de la Pletera.

Para St. Joan tendremos el concierto de Txarango y para evitar problemas se ubicará en la playa, con  medidas de seguridad y limpieza para el día siguiente. También se habilitará más parking.

Se pregunta si la playa estará en condiciones para semana Santa y aunque los trabajos se han retrasado, la mayor parte podrá estar disponible.

Temas relacionados con Els Griells:

Se informa de un plan de asfaltado para este año de diferentes calles del pueblo entre ellos destacar que se gastarán 1000 € en el C / Gerani.

-Se informa que se hizo una reunión con los presidentes de comunidades de la UA8E, el arquitecto municipal y miembros de EMD para hablar de la situación y buscar una solución.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s