Ja som més de 400 persones associades. CAT | ESP | FRA | ENG

CAT: JA SOM MES DE 400 SOCIS I SÒCIES!

Ja som més de 400 socis i sòcies!  400 és una xifra important que consolida plenament els objectius inicials de l’Associació. Esperem ser entre tots l’eina que ens ajudi a aconseguir la millora dels Griells en tots els seus àmbits: seguretat, platja, infraestructures, serveis i en general, la defensa dels interessos dels associats. Us convidem a divulgar l’associació i a col·laborar en la captació de socis. Propera estació:  500 socis.

ESP: ¡YA SOMOS MAS DE 400 SOCIOS Y SOCIAS!

¡Ya somos más de 400 socios y socias! 400 es una cifra importante que consolida plenamente los objetivos iniciales de la Asociación. Esperamos ser entre todos la herramienta que nos ayude a conseguir la mejora de los Griells en todos sus ámbitos: seguridad, playa, infraestructuras, servicios y en general, la defensa de los intereses de los asociados. Os invitamos a divulgar la asociación y colaborar en la captación de socios. Próxima estación: 500 socios.

FRA: NOUS AVONS MAINTENANT PLUS DE 400 MEMBRES !

Nous avons maintenant plus de 400 membres! 400 est un cible important qui consolide pleinement les objectifs initiaux de l’Association. Nous souhaitons aider à atteindre des Griells améliorées dans tous les domaines: la sécurité, la plage, les infrastructures, les services et généralement défendre les intérêts des membres. Nous vous invitons à diffuser l’association et de collaborer pour attirer des partenaires. Prochain arrêt: 500 membres.

ENG: WE ARE ALREADY MORE THAN 400 PARTNERS

We are already more than 400 partners!  400 is an important figure that fully consolidates the initial objectives of the Association. We

hope to be the tool that help us to achieve the improvement of the Griells in all its areas: security, beach, infrastructure, services and in general, the defense of the interests of the associates. We invite you to publicize the association and collaborate in attracting members. Next station: 500 partners.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s