L’ Associació Veïnal “Els Griells” estem presents a les Juntes de Veïns de la EMD i als Plens de l’Ajuntament. CAT/ESP

Aquest passat dijous 3 de Novembre es va celebrar el Ple en què es van aprovar els pressupostos per a 2017. Van votar a favor els partits que estan en el Govern Municipal:  ERC-Junts, UPM i L’EST.  Varen votar contra CIU, COET i CUP.

El pressupost no reflecteix cap inversió o acció a Els Griells prou important com per merèixer una partida específica. Es va esmentar que s’ha d’estudiar l’estat de les zones verdes de Els Griells, per a la qual cosa s’ha encarregat un estudi. També es va parlar de fer un manteniment i pintura del pont del Ter Vell i l’observatori.

S’inclou una partida de 300.000€ en reposició per a millores en matèria de via pública, parcs i jardins, enllumenat, turisme, medi ambient, horts socials, Policia Local, platja, Espai Ter, ensenyament, desenvolupament del Pla d’Actuacions per a una Energia Sostenible i Joventut, entre d’altres. Esperem que una part d’aquesta partida vagi destinada a Els Griells.

Més informació Diari de Girona.

ESPAÑOL

La Asociación Vecinal “Els Griells” estamos presentes en las Juntas de Vecinos de la EMD y en los Plenos del Ayuntamiento.

Este jueves pasado, día 3 de noviembre, se celebró el Pleno en el que se aprobaron los presupuestos para 2017. Votaron a favor los partidos que están en el Gobierno Municipal: ERC-Junts, UPM i L’EST. Votaron en contra CIU, COET y CUP.

El presupuesto no refleja ninguna inversión o acción en Els Griells suficientemente importante como para merecer una partida específica. Se mencionó que se ha de estudiar el estado de las zonas verdes de Els Griells, para lo cual se ha encargado un estudio. También se habló de hacer un mantenimiento y pintura del puente del Ter Vell y el observatorio.

Se incluye una partida de 300.000€ en reposición para mejoras en materia de vía pública, parques y jardines, alumbrado, turismo, medio ambiente, huertos sociales, Policía Local, playa, Espai Ter, enseñanza, desarrollo del Plan de Actuaciones para una Energía Sostenible y Juventud, entre otros. Esperamos que una parte de esta partida vaya destinada a Els Griells.

Mas información Diari de Girona.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s