Els efectes del temporal d’aquesta setmana corroboren que als Griells necessitem una solució definitiva per la seguretat de tots i totes (CAT | ESP | FRA | ENG)

CAT

El temporal d’aquesta setmana ha mamès l’escullera del passeig. En les fotos adjuntes es pot apreciar com en un punt concret les grans pedres s´han desplaçat avall malgrat que aquest temporal no ha estat dels més forts. Des de l’Associació manifestem la nostra preocupació per aquesta inquietant situació i demanem a Costas del Estado que apliqui la solució definitiva que estimin més adequada.

img-20161222-wa0014img-20161222-wa0030

ESP

El temporal de esta semana ha deteriorado el espigón del paseo. En las fotos adjuntas se puede apreciar como en un punto concreto las grandes piedras se han desplazado hacia abajo a pesar de que este temporal no ha sido de los más fuertes. Desde la asocación manifestamos nuestra preocupación por esta inquietante situación y pedimos a Costas del Estado que aplique la solución definitiva que consideren más adecuada.

FRA

La mer agitée de cette sémaine a détérioré la protection du passage maritime. Aux photos jointes on peut apprecié comment dans un point concret les grandes pierres s’ont déplacé vers le bas malgré que les vagues n’ont pas été des plus fortes. Nous manifestons notre preocupation par cette situation inquiétante et nous demandons à “Costas del Estado” de appliquer la solution definitif considérée comme la plus appropriée.

ENG

The storm this week has deteriorated the breakwater of the walk. In the photos attached it is possible to be seen how in a concrete point the great stones have moved downwards although this storm has not been of the strongest. From the association we express our concern about this disturbing situation and ask Costas del Estado to implement the final solution that they consider most appropriate.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s