Ens movem per una mobilitat de qualitat

Des de l’Associació vetllem pels interessos dels nostres associats i associades i prenem part activa en la participació ciutadana de l’Estartit. Per aquest motiu, hem participat en la jornada “Mou-te per Torroella i l’Estartit. Implica’t en el Pla de mobilitat sostenible”. Juntament amb una trentena de persones representants del sector comercial, hostaler, del turisme i del transport, així com d’algunes urbanitzacions i particulars, hem pogut conèixer de la mà del senyor Genís Dalmau una prediagnosi realitzada per l’empresa IDEES.

Posteriorment, amb una dinàmica realitzada a través de tres grups de treball, hem recollit un conjunt de problemes de mobilitat que afecten tant als vianants com a les persones que es desplacen amb cadires de rodes, cotxets, bicicletes o transport motoritzat, incloent cotxe particular i transport públic. Hem escollit individualment, els quatre aspectes que ens semblaven més greus. Posteriorment, se’ns convocarà a una nova reunió de treball per debatre les millores o solucions que es proposin.

Des de l’Associació esperem contribuir a fer dels Griells una zona amb una mobilitat més sostenible i accessible per a tothom.

One thought on “Ens movem per una mobilitat de qualitat

  1. kracia ha dit:

    Molt important participar i donar a conèixer quina és la proposta veïnal, per uns Griells cada cop més presents en les accions que necessitem per millorar l’entorn i la qualitat de tots i totes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s