Solucions als problemes d’enllumenat dels Griells CAT | ESP

CAT: SOLUCIONS ALS PROBLEMES D’ENLLUMENAT DE ELS GRIELLS

Als Griells tenim problemes amb l’enllumenat públic amb freqüents apagades tant en sectors del veïnat com també al passeig; tant front de mar com al tram del Ter Vell.

A aquests problemes s’hi ha afegit, des de finals de novembre, el fet que la companyia subministradora va precintar els comptadors d’una part important del veïnat, concretament la que correspon a les dues zones que son Unitats d’Actuació urbanística pendents d’executar. La raó del tall de subministrament està relacionada amb irregularitats amb la titularitat dels comptadors que es remunten a molts anys enrere.

L’enllumenat és una competència que va ser traspassada per l’ajuntament i actualment correspon a l’E.M.D.

L’E.M.D. ens ha estat informant puntualment dels passos que s’estan seguint per solucionar els esmentats problemes i que podem dividir en dos aspectes:

  1. L’EMD ha destinat una partida important als pressupostos de 2019 per millora d’enllumenat segons es va explicar durant la presentació dels pressupostos a la qual vàrem assistir.
  2. També des de l’EMD estan seguint un llarg procés burocràtic amb l’empresa subministradora per restablir els comptadors, projectar l’actualització de les instal·lacions, substituir les lluminàries de tot el passeig i en general fer les millores necessàries. Al final de tot aquest procés de millora i d’inversió, l’enllumenat públic tindrà el mateix tractament independentment de quina zona dels Griells es tracti.

L’E.M.D ens explica que és un procés de burocràcia lenta, que precisa d’un cert temps. Mentres, estan aplicant solucions transitòries per minimitzar les molèsties.

Confiem doncs en la bona fi de tot plegat i que una vegada finalitzat aquest període transitori gaudirem de les millores comentades.

ESP: SOLUCIONES A LOS PROBLEMAS DE ALUMBRADO DE ELS GRIELLS.

En Els Griells tenemos problemas con el alumbrado público con frecuentes apagones tanto en sectores del vecindario como también en el paseo; tanto frente de mar como en el tramo del Ter Vell.

A estos problemas se ha añadido desde finales de Noviembre el hecho de que la compañía suministradora precintó los contadores de una parte importante del vecindario, concretamente la que corresponde a las dos zonas que son Unidades de Actuación urbanística pendientes de ejecutar. La razón del corte de suministro está relacionada con irregularidades con la titularidad de los contadores que se remontan a muchos años atrás.

El alumbrado es una competencia que fue traspasada por el ayuntamiento y actualmente corresponde a la E.M.D.

La E.M.D. nos ha estado informando puntualmente de los pasos que se están siguiendo para solucionar dichos problemas y que podemos dividir en dos aspectos:

  1. La EMD ha destinado una partida importante en los presupuestos de 2019 para mejora de alumbrado según se explicó durante la presentación de los presupuestos a la cual asistimos.
  1. También desde la EMD están siguiendo un largo proceso burocrático con la empresa suministradora para restablecer los contadores, proyectar la actualización de las instalaciones, sustituir las luminarias de todo el paseo y en general hacer las mejoras necesarias. Al final de todo este proceso de mejora y de inversión el alumbrado público tendrá el mismo tratamiento independientemente de qué zona de Els Griells se trate.

La E.M.D nos explican que es un proceso de una burocracia lenta que precisa de un cierto tiempo. Entretanto están aplicando soluciones transitorias para minimizar las molestias.

Confiamos pues en el buen fin de todo ello y que una vez finalizado este periodo transitorio disfrutaremos de las mejoras.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s