Inundacions a Els Griells, un problema evitable? CAT, ESP, FRA, ENG

CAT. INUNDACIONS A ELS GRIELLS. UN PROBLEMA EVITABLE?

El passat mes de gener Els Griells es va inundar com a conseqüència de la borrasca “Gloria”. Va ser una més de les inundacions que la urbanització ha patit des de la seva creació. Però, les inundacions de Els Griells són evitables? En el següent enllaç s’accedeix a un dossier en el que tractem aquest tema.

ESP. INUNDACIONES EN ELS GRIELLS. ¿UN PROBLEMA EVITABLE?

El pasado mes de enero Els Griells se inundó como consecuencia de la borrasca “Gloria”. Fue una más de les inundaciones que la urbanización ha sufrido desde su creación. Pero, ¿las inundaciones de Els Griells son evitables? En el siguiente enlace se accede a un dossier en el que tratamos este tema.

FRA. INONDATIONS À ELS GRIELLS. UN PROBLÈME ÉVITABLE?

En janvier dernier, Els Griells a été inondée à la suite de la tempête «Gloria». C’était une des inondations de plus que l’urbanisation a subie depuis sa création. Mais les inondations d’Els Griells sont-elles évitables? Dans le lien suivant, vous pouvez accéder à un dossier dans lequel nous traitons ce sujet.

ENG. FLOODS IN ELS GRIELLS. AN AVOIDABLE PROBLEM?

Last January, Els Griells was flooded by the storm “Gloria”. It was one more of the floods that the urbanization has suffered since its inception. However, can the Els Griells floods be prevented? In the following link, you can access a file in which we discuss this topic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s